Fränkische Alb i regn

Det skulle bli en mycket regnig och jobbig dag. Och kall, ca 10 grader. Inte nog med att vi knappt hittat till den här ställplatsen, vi förstod att vi var på helt fel håll från motorvägen. Lång väg tillbaka och vi vet fortfarande inte var vi har varit. Fränkische Alb, säkert jättevackert, men i strilande regn och lite dimmigt har vi inte sett någonting!

Ny ställplats, vid Chiemsee. Det fanns tre ställen. Det första fullt, vi fick backa ut på en smal väg. Det andra fick vi plats – klockan var över sex, de höll på att stänga. Men vi fick komma in. Så fint läge, 10 meter från sjön. Men som det regnade! Folk gick vinterklädda. Oj, oj, oj….

DSC02905

Vi bodde ända nere vid Chiemsee och hade en fantastisk vy för våra ögon.


Möwenplatz Chiemsee, www.moewenplatz.de
Dagsetapp: 38 mil