Glider fram genom Italien

Så snabbt några dagar går i goda vänners lag… Nu är det dags att lämna Lilian och Göran för den här gången. Först gör vi en tur upp till en vingård, www.sanlorenzovini.com,  som hade stängt i går. Efter det besöket blir det avslutningskaffe där vi sammanfattar några jättefina dagar. Tack Lilian och Göran!

Nu styr vi norrut. Fantastiska vägar och inte mycket trafik. Detta underbara italienska landskap med kullar och dalar och turkos hav. Målet var Verona, allt flöt på och vi nådde Verona framåt kvällen.

Vi hade letat upp en liten camping som ligger precis kloss med Verona. Några 100 meter så är vi nere i stan. Campingen var väl inte bland de bästa vi bott på med många små tält och lite bohemiskt. (Trots det är detta den dyraste camping vi bott på. Genomsnittspriset för oss ligger strax under 200 kr per natt, här kostade det över 400 kr… Men det är som mäklarna säger om hus: Läget, läget, läget!)

DSC03180

Det var trångt men mysigt på slottscampingen. Golden flyter fint in i sammanhanget.

DSC03186

Efter turen från mellersta Italien till Verona kände vi oss lite trötta. Vi gick bort till campingens lilla utsiktsplats och blev rent tagna av den vy som låg framför oss. Verona i all sin kvällsglans. Ska bli underbart att vandra runt i morgon.

Vi firade med en liten Aperol!


Camping Castle San Pietro, www.campingcastelsanpietro.com
Dagsetapp: 52 mil