Alla dagar flyter inte på

Vi vaknade på natten av ett väldigt åskväder. Vi hann ut och drog in markisen. Sen vräkte det ner. Det var svårt att somna om. Vaknade ibland. När klockan var halv sju sa vi att nu går vi upp, det gick inte att sova. Folk var uppe och en del for i väg. Då såg vi att kl var 9! Louises väckarklocka hade visat fel. Visarna hade rört sig för knappen bak på klockan var lös.

Nu blev det fart – och iväg.

Snart vräkte regnet ner och vi fick köra så sakta. Kaffesugna! Åkte av motorvägen 3 gånger och på det fjärde stället fick vi kaffe och jättegod bulle på ett konditori. Sen stannade vi på en Burger King och jag tog min eftermiddagsvila.

DSC03353

När vi stannade till på en parkering vid vägkanten och tittar uppåt ser vi en gammal borg liggande högt där uppe. Men det som var nästan ännu mer intressant är att det över den stora motorvägen går en gångbro med ganska genomskinligt golv. Och de små prickarna är människor. Louise och jag var rätt överens om att där skulle vi inte gå!

Sen letade vi 1 ½ timme innan vi hittade en ställplats utanför Würzburg! GPS funkade inte – skyltning funkade inte.

Vilken tokig dag!


Eibelstadt Wassersportclub, http://www.wsc-eibelstadt.de
Dagsetapp: 35 mil