Barnbarnen här

En av årets höjdarveckor är naturligtvis när våra fyra barnbarn får träffas. Felix, 11 år, Elton, 9 år, Ellie, 6 år, och Gustav, 2 år sätter guldkant på tillvaron.

DSC03465

Bland det första vi gjorde var att åka Pyttetåget, från Järnvägsstationen till Hembygdsparken. En härlig tur genom Storgatan i Ängelholm. Och sen fick vi ju möjlighet att leka av oss på den fina lekplatsen i Hembygdsparken. Så fantastiskt fin och helt gratis.

DSC03449

Det känns så mysigt att sitta nere på stranden vid Sven Johns udde. Då är det sommar, även om det varit lite kallt.

DSC03534

En av dagarna var det lite småregnigt, men vi sa att vi ändå åker upp till Hålehall på Hallandsåsen. När vi kom upp kände vi inte ens regnet och när grillen var i gång så glömde vi allt vad regn heter. En härlig tur längs det röda spåret gjorde att korven smakade förträffligt när vi kom tillbaka.

DSC03527

Ellie hade varit här tidigare så hon kunde visa vägen.

DSC03585

En ny upplevelse var att spela padel. Ute på Valhall Park finns två fina banor och padel passar både snabba ungdomar och lite segare seniorer. Här är det Felix som servar.

DSC03572

Elton har börjat få stil på sina slag. Här returnerar han elegant ett slag.

DSC03605

Ellie är yngst i gänget men också hon känner hur serven fungerar.

DSC03541

Gustav är lite för liten för att vara med och spela padel. Han sitter och njuter på förstukvisten medan vi andra är i väg.

Aktiviteterna avlöser varandra. Vi har sagt att vi ska inte klaga på vädret utan se till att fylla dagarna med vettiga aktiviteter. På programmet står minigolfbanan, mer bad och säkert mera padel. Och mycket annat…