En vecka går fort

Under drygt en vecka har vi haft besök av barnbarnen Felix och Elton med sina föräldrar Isak och Ulle från Stockholm. Och då blir det naturligt att våra barnbarn i Skälderviken, Ellie och Gustav, också kommer på besök tillsammans med sina föräldrar Mirjam och Jonas. En underbar vecka har det varit – men oj, vad den gick fort. Nu har Mirjam och Jonas dragit sig hem med sin familj och i kväll åkte Isak och Ulle med sin familj vidare ner till Spanien. Windsurfingen hägrar.

Tack Isak och Ulle, Mirjam och Jonas, och era underbara barn för en jättefin vecka!!

DSC03633

Gustav är bara knappt två år men har hängt med hela veckan. Det är fascinerande hur han nu snappar upp det ena ordet efter det andra. Det dröjer inte länge förrän han talar.

DSC03643

Isak fyllde år i går och killarna gjorde drömtårtan. Chokladbottnar och mycket frukt och grädde. Marsipantäcke och garnering i glänsande glasyr. Tänk att vår lille Isak nu är 43 år.

DSC03652

Ett besök på Siffa Loppis måste till. Oj, med grejor det finns och oj, vilken ordning Kajsa & Co håller på det hela. Tala om succé.

20160716_114617

Vi hann också med ett besök i godisaffären på Centralvägen 24. Tjejerna hade ordnat det så fint med sin affär. Och så fick vi möjlighet att köpa lördagsgodis. Och så fick vi veta att intäkterna går till välgörande ändamål. Starkt gjort!

4kusin

Den här bilden togs i vår husbil precis innan kusinerna skulle skilja på sig. De stora killarna for vidare till Spanien. Ellie och Gustav hade nya äventyr att se fram mot.