En legend på åsen

I dag var vi uppe på Café Killeröd norr om Förslöv en bit upp på åsen. Här ligger en pärla som Dick Schacht och hans hustru Eva byggt upp på 20 år. Värd all beundran! Tänk att entreprenörskap kan få utveckla en verksamhet på det här sättet.

Man brukar säga när det gäller hus att det är läget, läget och läget som gäller. Och ska man vara lite försiktig när det gäller orden så måste jag väl ändå konstatera att detta är det närmaste ett A-läge man kan komma.

Utöver läget så har man hittat ett fantastiskt koncept när det gäller inredning och sortiment men också en härlig stil på de ungdomar som jobbar där. Det är ett nöje att komma i en sådan miljö.

Som ytterligare plus på söndagarna sitter Bosse Strömberg och spelar de kända melodierna. Det är mer än en av den stora publiken som nynnar med. Bosse är ju något av legend i Ängelholm och det är högst njutbart att ha hans musik på Café Killeröd.

bosse

Ett populärt inslag hos Café Killeröd. Bosse Strömberg gör att kaffet smakar ännu bättre…