En heldag med Ellie och Golden

I dag blev det en heldagsutflykt för mig och Ellie. Jag hämtade henne på morgonen och vi for ut till Vistorps hamn, en liten favorit på Bjärehalvön. Direkt när vi kom fram tog vi en rejäl promenad på heden. Nyponen är färdiga och fortfarande finns det blåklockor kvar.

Lunchen blev hamburgare som vi stekte i husbilen. Vi fick inte en droppe regn men det var lite osäkert väder, så vi satt inne och åt. Det smakade jättegott. Och efter hamburgaren skulle vi vila lite middag. Jag somnade nog till och Ellie satt och spelade spel på min mobiltelefon.

20160802_115332

Efter hamburgaren blir det mormors hembakta kanelbullar. Mums.

Ett besök vid badplatsen blev det, men vi kände att det var lite kallt att hoppa i. Men det var så skönt att bara gå omkring på stigarna.

Nu var målet Torekov där vi tänkte äta en glass i hamnen. Men det var omöjligt att få parkeringsplats så vi åkte bort till Torekov Camping och köpte lite kulglass där i stället. Där satt vi och njöt och det var klarblå himmel hela tiden.

Sen styrde vi kosan mot Båstad och målet var Teddykompaniet där vi skulle köpa en snutte till Gustav. Och vi hittade en fin hund till Ellie också.

Och sen blev det Skummeslöv, där vi körde husbil på stranden. Det kändes ibland nästan som vi körde på havet.

Halv sex skulle vi vara hemma och en minut över halv sex stod vi på Mossvägen. Det har varit en så härlig dag och jag är så glad att Ellie trivs så bra med husbilslivet. Så det här får vi göra om.

2016-08-02 14.13.26

Ellie och jag har haft en jättehärlig dag tillsammans!