Ambassadörer och entreprenörer

Sedan drygt tio år har jag haft glädjen att tillsammans med Louise vara en av Ängelholms Ambassadörer och Ambassadriser. Det är ett oavlönat hedersuppdrag och uppgiften är att få medverka till att placera Ängelholm på kartan, bidra till att öka kännedomen om kommunen, skapa en positiv bild, stärka varumärket Ängelholm och bredda kommunens kontaktnät. Puh…

En gång om året samlas samtliga ambassadörer till en träff. Årets träff var i kväll och var förlagd till Orangeriet i Varalöv. Orangeriet har genomgått en fantastisk förvandling och är nu en fullfjädrad anläggning där jag förstår att det är dags att prova deras grillkvällar och andra arrangemang som verkar intressanta. Maten som bjöds på i kväll var helt fantastiskt god!

Det är Ängelholms Kommun och Ängelholms Näringsliv som är arrangör av Ambassadörsträffarna. I kväll fick vi information om vad som hänt sen förra gången ambassadörerna träffades. Bl.a. påmindes om att Ängelholm nu har en bit över 40.000 invånare och är på god ökningstakt. Det är mycket som är positivt med Ängelholm!

Kvällens föredrag handlade om E-city Engelholm. Entreprenören och affärsutvecklaren Göran Månsson berättar engagerat om E-city. Det är en jättesatsning som fastighetsbolaget Catena genom sitt dotterbolag gör i Ängelholm. Man håller på att bygga över 50.000 kvm fastigheter för E-handelsetableringar, eller E-commerce etableringar som vi mer och mer säger.

DSC00142

Göran Månsson inne i den jättestora byggnaden som kommer att innehålla det välkända bolaget Boozt Fashion.

Fullt utbyggt kommer den här anläggningen att inrymma 50 – 60 företag som har minst 400 anställda. Det är en mönsteranläggning som redan idag får massvis med studiebesök.

Utöver mycket information blev det också underhållning under mingel och middag. Det var sångerskan Elin Bemark som tillsammans med sin gitarrist underhöll på ett strålande sätt.

DSC00113

Vejbystrandsfödda sångerskan Elin Bemark gjorde kvällen njutbar.

Tack Ängelholms Kommun och Ängelholms Näringsliv för en fin kväll. Och fortsätt att på ett positivt sätt ta hand om entreprenörer och utvecklare. Ängelholm och landet behöver den typen av människor.