Inlandsvägens skogar

Vaknade och ville bara titta ut. Mindes gårdagskvällen och den fantastiskt vackra plats vi fanns på. Jodå, den fanns kvar, lite mulet, men fina färger över Orsasjön. Lite morgonbestyr och sen lämnade vi detta underbara…

Vi krånglade lite pga GPS-en, men hamnade till slut rätt på väg 45 mot Östersund. Inlandsvägen är ju skog och skog, men det var vackert med alla gula björkar vid vägkanten.

inlandVäg och skog så långt man kan se. Men man kan aldrig slappna av, risk för älgar och andra djur är uppenbar.

Vi tänkta stanna vid Rätan, men det var inget trevligt ställe. Därför tog vi beslutet att åka vidare till Östersund och det blev en camping inne i Östersund. Så fint, ljust, trevligt och tryggt. Och vi är framme.

Härligt och spännande att möta Thorsten och Ingegerd i morgon.

 


Östersunds camping, www.ostersundscamping.se