Mot Åre i regnigt väder

Ny härlig frukost och sen tar vi adjö från Thorsten och Ingegerd. Det har varit så härligt att få gästa deras hem, som ligger precis i skogskanten. Från tomten går man rätt in i skogen och kan ta sin skogsrunda närhelst det behagar.

Naturligtvis skulle vi försöka ta en selfie på oss. Min kamera var inte riktigt ok, men bilden blev ändå hyfsad.

selfieJa, här har vi haft det jättebra några dagar. Tack Thorsten och Ingegerd.

Sen gick färden mot Åre. Småregnigt och ruggigt men vi sitter i en varm och skön bil. Golden flyter fram genom landskapet. Väl framme gick vi en sväng på höstmarknaden som är just den här helgen. Utan att vi visste om det… Mysigt och med mycket lokal mat och hantverk.

Vi hämtade nyckel till Isak och Ulles hus. Så underbart och fint det är. Här vill vi bo! Vi åkte till en camping och tömde toa och vatten och handlade sen lite mat.

Så skönt att koppla av här med musik i bakgrunden och bara softa. Här är så skönt och avkopplande. Regnet strilar ner och vi ser inte så mycket av den fantastiska utsikten, men det blir bättre väder i morgon hoppas vi.

louiseVi hann knappt få av oss ytterkläderna förrän vi satte oss och njöt.

Skönt att sova i riktiga sängar i natt!

sovrumJa, kan man inte sova här så kan man nog inte sova någonstans. Underbart.