Åre bageri – och sen Norge

Vi lämnade (motvilligt) Isak o Ulles jättefina hus och åkte ner för att lämna nycklar och ett ärende på Akpoteket. Då hamnade vi på Are bageri och blev helt förtjusta! Det blev förstås kaffe och blåbärsbulle i denna trevliga miljö. Det doftade färskt bröd ända ut på gatan.

arebageriNågot utöver det vanliga när det gäller bageri och café är Åre Bageri.

En sväng ner om Turistbyrån för att skaffa en karta över Norge – sen bar det iväg! Duved – Storlien – gränsen och sen var vi i Norge. Vackra höstfärger, fin väg och vi körde på mot Trondheim. Sen var det slut på hösten – det blev sommar! Varmt, soligt och allting grönt. Vissa åkrar höll man fortfarande på att tröska säd. Storslagna vyer över Trondheimsfjorden.

Sen åkte vi söderut på E6 och till slut, efter ett antal stängda campingplatser, hittade vi en Acsi Camping som var öppen året runt. Den låg vid Oppdal. Då fick det bli pizza och öl! Mums.

 


Granmo camping, Oppdal, www.granmocamping.no