Uppehåll i bowlingen

”Små sommarminnen gömde jag”. Bowlingbanan ute i naturen nere i södra Frankrike ger mig vibbar som känns underbart i dag. Ibland är det gott att plocka fram minnena!
Tänk att man kan bli ordentligt ledsen över små, världsliga ting. Jag har fått en inflammation och eventuell bristning i hälsenan och det innebär bl.a. att jag inte kan spela mer bowling den här säsongen. Och det är kanske det som smärtar mig så mycket. Jag trivs bland våra 200 bowlingspelande pensionärer och jag tycker bowlingen är rolig. Men, men…
Jag är glad att sista matchen jag spelade var tävlingen Herrkäglan, en handikapptävling i klubbens regi. Jag råkade vinna den tävlingen för ett par år sedan och nu visade det sig att det gick så bra häromdagen att jag vann tävlingen i år också. Inte personbästa, men nästan.
Så jag får väl ha också det minnet att glädjas åt under de kommande månaderna.
Ha det riktigt gott, go vänner!