Längtan efter sparris och jordgubbar

Vi lämnade Luneburg och konstaterade än en gång att nästa gång ska vi boka plats utmed skogen.

Vi tog sikte på Goslar. Fick tips om att inte passera Hannover pga vägarbete. Den mindre vägen blev dock ganska dryg och först efter fyra timmar nådde vi Goslar. Parkerade utanför Altstadt och promenerade sen runt. Enligt guideboken var staden ”anslående” vacker med fantastiska korsvirkeshus, men vi var inte helt odelat imponerade. Men ölen var god och mysigt att strosa runt.

Sen upp i Hartzbergen på väg mot en camping. Gammalt, oklippt med massor av maskrosor. Men underbar stillhet, frisk härlig luft och vi gjorde egen middag. Sparrisen smakade underbart och efter det serverade vi oss jordgubbar. Mums.

Kyrkan i Goslar med sina två torn.
Louise kopplar av på campingen med en av sina böcker.