Prioritering och minimalisering

Jag har läst mycket om minimalister. Folk som rensar i hemmet och väljer bort sådant som inte användes. Och ser till att det som användes lätt kan hittas. Allt ska leda till en större koncentration och mindre splittring. Och jag tror det är sant.

Därför har jag nu börjat prioritera bort en del saker för att kunna genomföra den här förändringen. Ingen, inte ens jag själv, vet hur lång tid förändringen kommer att ta, men ska jag vara realist räcker det inte med ett halvår utan ett år känns mer rimligt.

Det är ett spännande arbete jag går in i och jag är fylld av förväntan.

Jag har gått länge och retat mig på att proppskåpet längst in i gamla källaren ser tråkig ut utan lister kring skåpet. Nu satte jag upp det på listan.
Och även om det är längst in dit man går så sällan så känns det fräschare nu…