Rotary har gett mig så mycket

I dag har jag fortsatt arbetet med att minimera det som inte är nödvändigt. Jag har sagt upp två medlemskap som jag inte utnyttjat. När det gäller Rotary har jag haft dålig närvaro de senaste åren och därför kom också det medlemskapet upp i mina tankar.

Jag var med och chartrade Ängelholm Luntertun Rotaryklubb 1979 och var med och chartrade Ängelholm Rönne Rotaryklubb 1997. Jag har under åren innehaft de flesta poster och funnit ett stort nöje i detta.

Rotary gör en stor insats för människor i hela världen, bl.a. har man varit med om att utrota Polio-sjukdomen.

Jag har dessutom under alla åren fått så mycket fina kontakter och en fin vänskap med många rotarianer.

Så när jag summerar engagemanget i Rotary känner jag att det skulle kännas svårt att säga upp medlemskapet. I stället får jag väl försöka bli lite mer aktiv.