Rögle visar sin klass

En härlig vecka för Rögle, tre vinster samma vecka, det bär respekt med sig. Dagens match mot Frölunda var underhållning av bästa slag. Tidvis dominerade Rögle och hade otroliga chanser, men det blev ”onödigt” spännande på slutet. Efter dramatiska slutminuter slutade matchen 4-3. Alla gick hem med ett leende.

Innan matchen var det en tyst stund för Lennart Åkesson, som tidigare under veckan fått sluta sitt liv. Trots 5051 åskådare så blev det blick stilla och tyst efter Håkan Erikssons fina ord om Lennart. Hans tröja nr 9 hänger i taket och han klassas som Rögles störste trotjänare genom tiderna.

Rune Brännborn och jag hade mycket med Lennart att göra under många år. För Lennart var ingenting omöjligt och han var dessutom diplomat och smidig i sitt agerande, vilket gjorde att han alltid kunde prestera en lösning på alla problem. Det har varit en stor glädje och förmån att få komma i kontakt med Lennart. Frid över hans minne!

.