Ett stycke historia

I upprensningen bland papper och annat så har jag nu kommit till att överföra diapositiv i mängd till min dator. Efter hand hittar jag rutiner för det och just nu går det jättebra.

När jag sitter här och sneglar på diorna så slår det mig att det är ett stycke historia jag sysslar med. Det är fascinerande att se de gamla bilderna, nu upp till 50 år gamla. Tänk vad mycket som hänt. Vi har fått barn och barnbarn, gamla vänner fladdrar förbi. En del av dem är fortfarande våra vänner.

Som tur är kan jag göra annat arbete under tiden jag håller på att scanna in diorna. Det är väntetid och då pysslar jag med annat. Det gäller att ha tålamod och göra arbetet målmedvetet. Jag har anslagit tid för detta och känner det fint att få rensa upp.

Under tiden gläds jag över alla minnen.