En riktig Bristedt-vecka

Häromdagen var Mirjam på besök med sitt arbete ute i Catena Arena. Bl.a. fick de se när A-laget tränade. Eftersom en av Rögles stjärnspelare, Leon Bristedt, är vårt barn-barn Gustavs idol såg Mirjam till att få hans autograf. Till råga på allt sköt Bristedt en puck utanför isen som Mirjam också fick med sig hem till Gustav. En riktig lyckodag för honom!

I dag var det match mellan Rögle och Brynäs och jag fanns på plats som vanligt. Jag träffade Leon Bristedt och berättade att mitt barn-barn har honom som idol och att jag därför var intresserad av att ta ett foto av honom. Naturligtvis, blev svaret och jag fick själv vara med på ett hörn. Bilden ska naturligtvis levereras till Gustav.

Det som slår mig när jag träffar de här toppidrottsmännen utanför isen är vilka fantastisk människor de är. Sympatiska, vänliga, ödmjuka. Tänk att kunna kombinera dessa egenskaper med topprestationer i sin sport. Värda all beundran!

Stolt visar Gustav upp både autografen och pucken från Bristedt.
Lika stolt morfar.